Känner du några vanliga människor? Känner du några vanliga människor som när de sätter mål förväntar sig ovanligt bra resultat? Ge dem dessa hälsningar i så fall: -> Det är ovanligt att ni lyckas. -> Ni ökar chanserna genom att aktivt arbeta för att bli mer ovanliga. Vad har detta med investeringar att göra? Jag själv investerar bara i ovanliga människor som bygger ovanliga bolag. För ett par år sedan träffade jag en duktig kvinnlig investerare (rankas antagligen som sveriges bästa) som berättade för mig att hon inte bara skulle låta oss sköta hennes kapitalförvaltning utan att hon dessutom skulle också köpa aktier i mitt bolag Fair Investments. Hon berättade för mig att den viktigaste anledningen till att hon skulle köpa aktier i mitt bolag var att jag som drev bolaget var en nörd. Det var ett viktigt kriterie när hon investerade. Då blev jag stolt. Det var en fin dag!

Johan Bynélius - 25 Jul 2019