Cykliska bolag, energi, finans,tillverkningsindustrin och råvarubolag fick ett ökat intresse. Samma bolag som drabbats hårt av Covid-19 utbrottet.

Jag har mina bowlingskenor som hjälper mig till strikes och att undvika att hamna i rännan. CAMP-B är namnet. Det är bara ett fåtal bolag i ovanstående branscher som klarar mina krav. Därför har min förvaltning i princip stått stilla senaste månaderna.

Ibland är man omodern. Det gäller att hålla kvar sin investeringsfilosofi och gneta på. De som börjar tvivla och väljer flocken istället kommer alltid bränna sig.

De senaste dagarna har några av mina portföljbolag rapporterat. De bolagen har nu stigit mycket kraftigt. De kunde dock fortsatt stått still om börsen ignorerat resultatet. På kort sikt är det omöjligt att veta hur ens bolag skall utvecklas. Kursen på kort sikt styrs av popularitet medan kursen på lång sikt styrs av bolagets underliggande utveckling. Det är en av anledningarna till att du skall vara långsiktig. Du är långsiktig om du minst har ett 5 års perspektiv.

Johan Bynélius - 10 Feb 2021